Unieke oplossingen

Jongeren zijn uniek

Het werken met jongeren is altijd dynamisch en onverwachts. In tegenstelling tot een aantal decennia geleden, volgen generaties zich om de drie jaar op. Kennis en inzicht welke vandaag actueel is, kan morgen alweer verouderd zijn. Binnen Jeugd enzo. geloven we sterk in methodisch en gestructureerd werken. Methodieken en structuur moeten echter altijd gemodelleerd worden naar de specifieke situatie voorhanden.

Unieke oplossingen

Wellicht heeft u en probleem/uitdaging/vraagstuk met betrekking tot jeugd welke niet concreet op deze website staat beschreven. Graag gaan we dan met u het gesprek aan, om te kijken wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen. Mochten er binnen bestaande methodieken en structuren geen oplossingen zijn die op uw situatie van toepassing zijn, dan zullen we deze in samenspraak met u ontwikkelen.

De Jeugd enzo. familie, een breed netwerk

Naast de mensen die concreet voor Jeugd enzo. werken, beschikken we over een groot netwerk van organisaties en personen die in allerlei hoedanigheid werken met jongeren, de zogenoemde Jeugd enzo. familie. Hierdoor zijn we altijd in staat om op uw vraagstuk omtrent jongeren in te gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.