Training straatcultuur met open inschrijving

Open training straatcultuur

Jeugd enzo. staat bekend om zijn trainingen over het boeiende onderwerp straatcultuur.Tot november 2009 waren dit altijd besloten bijeenkomsten voor personeelsleden van een bepaalde organisatie. We ontvingen in 2009 echter steeds meer verzoeken van individuele personen en kleine groepjes om deze training te kunnen bijwonen. Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn we gestart met het organiseren van trainingen straatcultuur met open inschrijving. Hier bleek zo’n grote belangstelling voor te zijn dat we, naast de incompany trainingen, elk kwartaal een training straatcultuur met open inschrijving organiseren

Straatcultuur interessant voor verschillende beroepsgroepen.

Het geven van incompany trainingen heeft tot gevolg dat de deelnemers vrijwel altijd een gelijksoortig beroep uitoefenen (jongerenwerkers, politieagenten, leerkrachten etc). De trainingen met open inschrijving geven echter een ieder de gelegenheid deel te nemen. Dit leidt elke training tot een bont gezelschap met de meest uiteenlopende beroepen en achtergronden. Jongerenwerkers, sociologen, coaches, gedragswetenschappers, hulpverleners, maatschappelijkwerkers, beveiligingsmedewerkers en diverse andere werk soorten. Er is zelfs een heuse flirtcoach aanwezig geweest, die benieuwd was naar de jongerencultuur van vandaag de dag.

De inhoud van de training straatcultuur

De training straatcultuur is dusdanig opgebouwd dat kennisverbreding en het aanbieden van praktisch hanteerbare handvatten zoveel mogelijk gelijk opgaan. Om dit te bewerkstelligen worden de diverse onderwerpen meteen praktisch gemaakt door het behandelen van casuïstiek. Dit blijkt telkens een enorm gewaardeerd facet van de training te zijn. De training zelf wordt met groot enthousiasme ontvangen. Een van de deelnemers mailde ons achteraf de volgende reactie:

Onlangs heb ik meegedaan aan de training Straatcultuur gegeven door Frank van Strijen. En ik ben bijzonder verrast… deze goed georganiseerde dag stond bol van kennis, kunde, inspiratie, inzicht en waarde. Ik ben naar huis gegaan met heldere inzichten en meer antwoorden dan vragen! Frank van Strijen is een bijzondere trainer, die zijn vak absoluut goed verstaat. Ik weet nog steeds niet wat me meer heeft geïnspireerd, de inhoud van de dag of de vorm die Frank eraan gaf.

-Esther Popelier – Flirt in’ Company – www.flirtincompany.nl

Benieuwd wat andere vonden van de training? Klik hier voor het filmpje