Training straatcoaching nieuwe stijl

Straatcoaching nieuwe stijl

Jeugd enzo. heeft de methodiek van de integrale overlast aanpak herschreven naar een op straat praktisch toepasbare werkvorm. Naast dat we deze methodiek zelf in de praktijk brengen, kunnen we de kennis ook middels een training overbrengen. In deze training wordt het theoretische kader van straatcoaching nieuwe stijl uiteengezet. Daarnaast wordt men toegerust in het werken met meet en registratie methodes.

Coaching on the job

Straatcoaching leert men uiteraard niet alleen in een theoretische training. Daarom biedt Jeugd enzo. coaching on the job voor organisaties die serieus met straatcoaching nieuwe stijl aan de slag willen. Ervaren straatcoaches van Jeugd enzo. gaan met uw werknemers de straat op om in de praktijk toerusting te geven. Deze implementatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat uw straatcoach/ambulant jongerenwerker theoretisch en praktisch is toegerust.

Meten en registreren

Jeugd enzo. heeft haar eigen meet en registratie software ontwikkeld, welke toepasbaar is zowel op de computer als ook op een smartphone. Deze software kunnen we volledig moduleren naar uw specifieke situatie.

Op maat gesneden

Bij Jeugd enzo. zijn we ons ervan bewust dat op basis van reeds staande ervaring niet iedereen dezelfde leerbehoefte heeft. Ook kunnen de onderlinge leerstijlen veel verschillen. We gaan daarom graag met u in gesprek om u een op maat gesneden oplossing aan te bieden.