Trainingen

Het bekende credo: kennis is macht, is voor werken met jongeren in deze tijd meer waarheid dan ooit. Gebrek aan kennis leidt helaas vaak tot een afname van doeltreffendheid in het werk. Met de diverse ontwikkelingen op het gebied van jongenproblematiek en de snelheid waarmee dit gepaard gaat, is het een must om kennis ‘up to date’ te houden.

“Jeugd enzo.” vindt het belangrijk, om datgene wat zij in de praktijk kan realiseren ook als theoretisch pakket aan te kunnen bieden. Wij volgen hierbij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast kunnen wij u helpen om deze theorieën toepasbaar te maken voor uw eigen situatie. Of het nu gaat om informatie over straatcultuur, ambulant jongerenwerk, jongerenwerk nieuwe stijl, integrale overlast aanpak, straatcoaching of een ander aan jongeren gerelateerd onderwerp, wij komen graag uw trainingen verzorgen.

Deze trainingen zijn zeer zeker niet alleen interessant voor jongerenorganisaties,maar ook voor politie, scholen, ondernemers en andere partijen kan het een verrijking zijn.