Wie zijn wij

Jeugd enzo. is opgericht door Frank van Strijen o.a. bekend van radio-en televisieinterviews over jeugdcultuur bij: “Rondom Tien” , “Zembla” en “Het Elfde Uur“. Frank bezit 15 jaar ervaring in het werken met jeugd in de meest uiteenlopende zin van het woord. Met name in de hulpverlening en het jongerenwerk heeft hij veel ervaring opgedaan. In 2009 verscheen van zijn hand het boek “Van de straat, de straatcultuur van jongeren ontrafeld“, in 2011 het boek “Jongerenwerk Nieuwe Stijl” en maart 2013 verscheen “Hoera! Ik heb ADHD”.

 

Stefan Visser is sinds 2010 actief binnen Jeugd enzo. Stefan beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in diverse uiteenlopende functies binnen het jongerenwerk. Daarnaast heeft hij  ruime expertise op het gebied van radicalisering en polarisering. Momenteel houdt hij zich onder andere bezig met het ontwikkelen van meet-en registratie systemen voor werken met jongeren in de buiten ruimte.

 

Wouter grotendorst is sinds 2018 actief binnen Jeugd enzo. Wouter heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen diverse uiteenlopende functies binnen het jongerenwerk en de jeugdhulpverlening. Al sinds jonge leeftijd heeft hij ervaring opgedaan bij diverse instanties en te maken gehad met complexe problematiek. Binnen Jeugdenzo zal wouter zich toeleggen op de zorg en begeleiding van de jongeren binnen het gezinshuis Jeugdenzo.