Wie zijn wij

Jeugd enzo. is opgericht door Frank van Strijen o.a. bekend van radio-en televisieinterviews over jeugdcultuur bij: “Rondom Tien” , “Zembla” en “Het Elfde Uur“. Frank bezit 15 jaar ervaring in het werken met jeugd in de meest uiteenlopende zin van het woord. Met name in de hulpverlening en het jongerenwerk heeft hij veel ervaring opgedaan. In 2009 verscheen van zijn hand het boek “Van de straat, de straatcultuur van jongeren ontrafeld” en in 2011 het boek “Jongerenwerk Nieuwe Stijl“.

 

Stefan Visser is sinds 2010 actief binnen Jeugd enzo. Stefan beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in diverse uiteenlopende functies binnen het jongerenwerk. Daarnaast heeft hij  ruime expertise op het gebied van radicalisering en polarisering. Momenteel houdt hij zich onder andere bezig met het ontwikkelen van meet-en registratie systemen voor werken met jongeren in de buiten ruimte.

 

William Wiljouw is sinds kort actief binnen Jeugd enzo. Deze voormalige agent heeft binnen de politie diverse functies gehad waaronder die wijkagent en jeugdagent. Tevens is hij coördinator geweest van de supportersbegeleiding van  Willem II. Binnen Jeugd enzo. zal hij zich onder andere bezig houden met vraagstukken rondom integrale veiligheid, sociale beveiliging en het verbinden van het jongerenwerk en de politie.

 

Maureen van Strijen (inderdaad de vrouw van..) is altijd al op de achtergrond bij Jeugd enzo. betrokken geweest, maar nu ook echt officieel actief aan het werk. Zij is initiatiefneemster en mede-methodiekontwikkelaar geweest van het meidenprogramma “Superwomen”, wat landelijk door diverse organisaties in het meidenwerk gebruikt wordt. Binnen Jeugd enzo. zal Maureen zich bezig houden met ADHD-coaching voor jongeren. Daarnaast biedt zij coaching voor meidenwerkers en ondersteunt zij het vormgeven van meidenwerk binnen het jongerenwerk.

.