Ben jij Jeugd enzo.?

Bij Jeugd enzo. wordt niet gewerkt, maar geleefd!

Onze lijfspreuk binnen Jeugd enzo. is “Bij Jeugd enzo. wordt niet gewerkt, maar geleefd”. Mensen die bij Jeugd enzo. aan de slag zijn, hebben ook niet het gevoel een baan te hebben. Datgene wat ze doen bij Jeugd enzo. voelt aan als een logisch gevolg van hun levensstijl waarin jeugd een centrale plek heeft.

Jeugd enzo. en het nieuwe werken

Binnen Jeugd enzo. zijn we druk bezig met het vormgeven van het “nieuwe werken”. Voor ons betekent dat, geen verschillende functies meer, geen verschil tussen werkgever en werknemer, geen managers, etc. Bij Jeugd enzo. willen we met z’n allen dat het goed gaat met de volgende generatie en hebben we een gezamenlijk gedragen visie over hoe dat vorm zou moeten krijgen.

Solliciteren is niet mogelijk

Daar er bij Jeugd enzo. niet gewerkt wordt, maar geleefd en er dus ook geen banen zijn, maar een betaalde levensstijl hebben wij ook geen vacatures en is solliciteren ook niet mogelijk. Wel is iedereen altijd van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie te kijken of hij/zij ook Jeugd enzo. is. Het meenemen van taart wordt daarbij altijd gewaardeerd.

Benieuwd van wat voor taart wij houden? Neem eens contact met ons op..