Over Jeugd enzo.

frank.jpg“Jeugd enzo.” is opgericht door Frank van Strijen o.a. bekend van televisieinterviews over jeugdcultuur bij: “Rondom Tien” , “Zembla” en “Het Elfde Uur“. Frank bezit ruim zestien jaar ervaring in het werken met jeugd in de meest uiteenlopende zin van het woord. De afgelopen jaren heeft hij zich o.a. bezig gehouden met het opzetten, organiseren en vormgeven van een jongerencentrum in de probleemwijk Spangen in Rotterdam-West.

“Jeugd enzo.” beschikt over een uiteenlopend netwerk van mensen en organisaties op het gebied van jongeren en kan daarom op vrijwel elke vraag die met jeugd te maken heeft ingaan.“Jeugd enzo.” wordt regelmatig benaderd, om trainingen en lezingen te geven over straatcultuur. Dit is zeer zeker niet ons enige aanbod, maar wel door de jaren heen een specialisme geworden.

“Jeugd enzo.” is niet specifiek doelgroepgebonden, maar biedt graag haar diensten aan voor een ieder die zich direct of indirect met jongeren bezighoudt. In een vrijblijvend gesprek gaan we graag samen met u op zoek naar de manier waarop wij u kunnen ondersteunen.


info@jeugdenzo.nl

Contactformulier

We horen graag van u. Neem contact op door middel van onderstaand formulier.
  • Type hier uw bericht. Als u wilt dat we b.v. telefonisch contact opnemen, vul dan hier ook uw telefoonnummer in. Bedankt!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.