Interim jongerenwerk

_mg_8851.jpgGoede jongerenwerkers, lastig te vinden

Goede jongerenwerkers zijn soms erg lastig te vinden. De eisen die aan hun kwaliteiten worden gesteld zijn vaak dermate hoog, dat niet iedereen aan het juiste profiel kan voldoen. Ook zien we een vrij sterk verloop onder jongerenwerkers, waarbij de loopbaan meestal niet lang van duur is. Al met al komt het regelmatig voor dat jongerenwerkteams niet op volle sterkte draaien wegens het gebrek aan personeel.

Interim jongerenwerk, meer dan uitvoering alleen

We komen ook situaties tegen, waarbij het team wel volledig is, maar er toch behoefte is aan tijdelijke versterking. Het kan heel verfrissend zijn als iemand van “buitenaf” tijdelijk ondersteunend meewerkt. Een andere invalshoek, inspirerende ideeën of een wijziging van aanpak; het zijn allemaal zaken die het team weer “spirit” kunnen geven. Uiteraard geldt dit niet alleen voor jongerenwerkers, maar ook voor teamleiders.

Jeugd enzo. biedt op maat gesneden oplossingen

“Jeugd enzo.” biedt graag interim-oplossingen voor uw vraagstukken. Of het nu gaat om een vervanging wegens zwangerschapsverlof, tijdelijke ondersteuning op team-, middenmanagement- of managementniveau, wij denken graag met u mee over een goede oplossing. Tijdelijke input kan zo een extra dimensie geven aan de stabiliteit op de langere termijn.

Neem eens vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.