Hoera! Ik heb ADHD..Van patiënt tot temperament

Boekpresentatie ‘Hoera! Ik heb ADHD..’ 28 februari a.s.

 

HOERA! IK HEB ADHD… Van Patiënt tot temperament.

“Hoera! Ik heb ADHD…” Is de titel van het nieuwe boek waar ik het afgelopen jaar samen met Jan van Oosten, Maureen van Strijen en uitgeverij SWP hard aan heb gewerkt. Het boek is momenteel bij de drukker en we zien erg uit naar het eerste exemplaar.  Op 28 februari 2013 om 19.30 (zaal open om 19.00) zal het eerste exemplaar officieel worden gepresenteerd. Dit zal gebeuren in de Theaterschool in Rotterdam (Pieter de Hoochweg 222 Rotterdam)

Het wordt een energieke avond (hoe kan het ook anders) met sprekers als, Patrick Kicken (Radio DJ bij Veronica), Anne van der Heide (maker van de film Brammetje Baas en Frank van Strijen (auteur van het boek). De avond is uiteraard kosteloos. Wel horen we graag of u komt, u kunt zich daarvoor HIER inschrijven.

Effectief leven dankzij ADHD!

Het boek “Hoera! Ik heb ADHD” geeft ADHD’ers en hun omgeving unieke en praktische handvatten om een uitdagend en energiek leven te leiden. Niet ondanks de ADHD maar dankzij de ADHD. Deze praktische handvatten zijn gebaseerd op nieuwe inzichten in de werking van het brein en veel, heel veel persoonlijke ervaringen van de schrijvers. Een boek met veel humor, verfrissende ideeën en een uitdagende visie; ADHD hoeft niet ziekmakend te zijn, maar kan gezien worden als een fantastisch onderdeel van het temperament. Een temperament met unieke mogelijkheden. Mogelijkheden waaraan de ADHD’er zelf, als ook de omgeving veel plezier kan beleven.

Wij ontmoeten u graag op 28 februari

Inschrijfformulier boekpresentatie 28 februari 2013

U kunt zich opgeven via dit formulier voor de boek presentatie "Hoera! Ik heb ADHD..." door Frank van Strijen ism Jan van Oosten en Maureen van Strijen Locatie: Theaterschool Rotterdam, Pieter de Hoochweg 222, Rotterdam De zaal is open om 19:00 en om 19:30 start het programma
 • Optioneel: Als dit van toepassing is

16 Responses to Hoera! Ik heb ADHD..Van patiënt tot temperament

 1. 07 dec om 14:41
  Greta van Buuren

  Kan ik ook alvast het boek reserveren? Het gaat me niet lukken die avond bij te zijn….

  Hartelijke groet,
  Greta van Buuren

 2. 05 dec om 08:23
  Karin Meulendijks

  In welk dagdeel is de boekpresentatie gepland?

 3. 04 dec om 12:58
  Joke Andringa

  Hallo,
  Dit lijkt me zeker een heel boeiende bijeenkomst; als integratieve kindertherapeut heb ik ook te maken met kinderen die gedragingen laten zien die vallen onder ADHD. Maar vooreerst wil ik even weten waar en hoe laat voordat ik iets toezeg over mijn aanwezigheid.
  Hartelijjke groet, Joke Andringa

 4. 04 dec om 12:30
  Kees

  Beste Frank,

  De laatste tijd wordt er steeds meer aandacht gevraagd voor de grote groep jongeren die veel medicijnen moeten gebruiken i.v.m. ADHD, en waar steeds vaker grote vraagtekens bij gezet worden.
  Ik ben niet tegen medicijnen, maar ik hoop wel dat jullie boek zal helpen om het medicijngebruik terug te dringen, en dat een groot aantal kinderen en jongeren het mede door jullie boek zonder medicijnen kunnen leven.

  Groetjes en Gods zegen toegewenst,
  Kees.

 5. 04 dec om 12:00
  Hermine van Helden

  Lijkt me interessant, ben wel benieuwd naar waar het boek wordt gepresenteerd.

 6. 04 dec om 11:34
  Thomas Rooijakkers

  Hoi

  Ik ben blij met de uitnodiging, maar kan hier helaas geen gebruik van maken ivm andere verplichtingen.

  maar ik ben ook enorm geintresseerd in het boek en zou deze ook graag tzt willen bestellen. waar/hoe kom ik eraan?

  mvg Thomas Rooijakkers

 7. 04 dec om 11:23
  Kasper Ramaekers

  Hallo Frank, gefeliciteerd met de aankondiging en de voltooiing van je nieuwe boek. Ik zal 28 Februari mijn exemplaar tijdens de presentatie komen ophalen en verheug me erop de inhoud tot mij te nemen. Grt Kasper

 8. 04 dec om 10:39
  Karel Bevers

  Hoi,

  ik ben jongerenwerker en heb veel te maken met (drukke) jeugd en ADHD. Ook in mijn persoonlijke omgeving zijn mensen met ADHD en het heeft mijn interesse. Ik ben erg nieuwgierig naar het boek!

  Met vriendelijke groet, Karel Bevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.